Skip to main content

Arkitekt rådgivning

Få professionel arkitekt rådgivning hos os. Vi tilbyder hos Aaboe Arkitektfirma en bred vifte af ydelser indenfor arkitekt rådgivning.
Vi tilbyder udarbejdelse af skitseprojekter, 3D Design & visualisering af byggeri med farver, myndighedsprojekt, hovedprojekt med detail tegninger (Håndværkertegninger med beskrivelse), salgs- og præsentationstegninger, energiramme & U-værdier beregninger, rådgivning om lavenergi byggeri, rådgivning om energirenovering, byggestyring, byggetilsyn, tæthedsprøve/blowerdoor og termografi.

Tegnestuen med de kreative løsninger, med fokus på sundt indeklima og bæredygtighed. Vi designer med viden.

Nøgleord i vores hverdag
Respekt – Respekt for dem vi arbejder for
Præcision – Præcision i det det arbejde der udføres
Detaljen – Ingen detalje er for lille til at gå op i

“Vores evne til at sætte os ind i vores kunders ønsker og behov, bevirker at vi når frem til det mest tilfredsstillende og bedste slutresultat”

Energimærkning af huse

Energimærkning af boliger er lovpligtigt. Formålet er at synliggøre energiforbruget – og især de muligheder, der er for at spare energi. Energiforbedring gavner ikke alene din privatøkonomi. Ved at spare energi forbedrer man også Danmarks miljø, betalingsbalance og forsyningssikkerhed. I mange tilfælde er der desuden en behagelig sidegevinst i form af bedre indeklima med mindre fodkulde og træk.

Brian Aaboe er Beskikket Bygningssagkyndig og Certificeret Energikonsulent. Vi er medlem af brancheorganisationen Danske Bygningskonsulenter.

Hele firmaet er ISO 9001 certificeret og leverer dermed en meget høj kvalitet. Vi er underkastet løbende kontrol af Sikkerhedstyrelsen, Energistyrelsen og Byggeriets Kvalitetskontrol.

Tilstandsrapport

Med tilstandsrapporten i hånden får du, som køber,et overblik over eventuelle skader på et hus. Samtidig danner et huseftersyn og en tilstandsrapport grundlaget for, at du kan tegne en ejerskifteforsikring.

Som sælger kan du dermed helt slippe ud af dit 10-årige sælgeransvar ved at få udarbejdet en tilstandsrapport.

Tæthedsprøvning & termografi

Tæthedsprøvning og Termografi af nye og gamle huse. Aaboe Arkitektfirma kan som noget nyt tilbyde vore kunder Tæthedsprøvning og Termografi af nye og gamle huse.

Blowerdoor/Tæthedsprøvning
Vi tilbyder tæthedsprøvninger af dit hus. Skulle du have interesse i at få foretaget en af disse prøver, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.
– Vi står klar til at rådgive dig.

Termografi
Kontakt os for at få lavet en termografisk gennemgang af Deres hus, således De kan se direkte, hvor der kan spares på varmeregningen. Hos Arkitekterne Aaboe får De en effektiv bolig termografi / energirapport og efterfølgende rådgivning.

Vores udstyr opfylder alle krav til termografi.